Szecskák a pácban

2015-10-02 14:46:23

A 2015/2016-os tanévben, mint ahogy eddig minden évben megrendezésre kerül a szecskaavató a Mohácsi Kisfaludy Károly Gimnázium jóvoltából, azonban a témák felhozatala minden eddiginél színesebbre sikeredett.

A 7. C, azaz a kicsik a Pixar legújabb szuper cuki újdonságának öltöznek be. Sárgán, kantáros nadrágban és búvárszemüvegben, egyszóval minyonként járulnak majd a zsűri elé.  A cukiságok előírt jelmezéhez tartozik még a nadrágba betűrt zokni is. Ezzel pedig remélik, hogy megnyerik az első helyet, de ha azt véletlenül mégsem, akkor a zsűri szívét mindenképp!

A 9.Ny.A a horror jegyében hivatott lenyűgözni vagy épp megrémiszteni a zsűrit és a nagyérdeműt. Az osztály tanulói zombiként vonulnak majd végig a Sportcsarnokban, szakadt ruhákban, rongyosan és erős sminkben. Külön feladat a fiúknak a zselézett, kócos haj, ami reméljük, hogy nem Grease hatást kelt majd, azt hagyjuk inkább meg az őket követő osztálynak, azaz a 9.B-nek.

A 9.B tanulóinak, ha nem is mond sokat a témájuk, a szüleiknek feltehetőleg annál inkább, ugyanis ők a 80-as évek DISCO korszakát kapták. A smink és a feltűnőség náluk sem elhanyagolható. Az urak cicanadrágban, miniszoknyában és haspólóban villoghatnak, a hasukon „I love végzős lányok” felirattal, míg a hölgyek trapéznadrágban, színes, a 80-as éveket idéző pólókban vonulnak majd, hátukon „I love végzős fiúk” felirattal.

A zsűri kilétét egyelőre homály fedi, azonban már nem kell sokat várni, hogy mindenre fény derüljön!

A szecska osztályok a hagyományokhoz híven, a műsor elején tánccal szórakoztatják a nagyérdeműt, továbbá osztályzászlót, reklámfilmet és plusz pontokért témamegjelölő sütiket készítenek.

A helyszín a már jól megszokott Sportcsarnok.

A műsor időpontja: 2015. október 9., péntek, kezdés 19:30.

Jegyek elővételben korlátozott számban az iskolában vásárolhatók!

Az avatóra minden érdeklődőt sok szeretettel várnak a szervezők!


Vissza