Színes versenyeredmények a mohácsi gimnáziumban


SZÍNES VERSENYEREDMÉNYEK

a mohácsi gimnáziumban

A Mohácsi Kisfaludy Károly Gimnázium diákjai szép eredményeket értek el az elmúlt időszakban is a különféle tantárgyi és kreatív versenyeken: 

MATEMATIKA:

Segyik Botond, 9.c osztályos tanuló a Megyei Matematikaverseny döntőjében a 9. évfolyamosok gimnáziumi kategóriájában 1. helyezést ért el. Felkészítő tanára: Szabóné Hegedűs Anita.

VERSMONDÁS:

A diákok más oldalukról is sikeresen mutatkoztak be: a X. Fedorka-Sosevolt VersNap versmondó verseny országos döntőjébe jutott Kassai Dávid és Amrich Máté 11.b osztályos tanulók. Őket tanáruk, Sziebert Ferencné készítette fel a versenyre, melynek országos döntője 2021 őszén kerül megrendezésre. 

FÉNYKÉPEZÉS:

A Tomori konyha és a Programiroda Mohács által szervezett “Ízek, színek, hagyományok” c. Gasztronómiai Fotópályázaton a kisfaludys diákok is megcsillantották kreatív vénájukat: Harmincz Fanni, Magyar Levente (11.b), Rittlinger Lotti (12.a) kerültek a díjazottak közé. Különdíjban részesültek Szélig Gergő (7.c), Vida Borka (9.nya), Andrássy Emese (9.a), Szíjártó Dézi (9.d), Kósa Szilárd (9.d) és Lichtmesz Laura (10.a) tanulók. A sok szép fotó egy része az iskola menzájának falait díszíti majd.

Gratulálunk a sokszínű eredményekhez!

     

A színes versenyek sikeres résztvevői: 

Segyik Botond (9.c),  Kassai Dávid és Amrich Máté (11.b), Harmincz Fanni és Magyar Levente (11.b)


Vissza