Kisfaludy Napok zárás 2020


A Kisfaludy Napok versenysorozatán a 2019/2020-as tanévben 7 általános iskola, valamint Mohács város két középiskoláján – Radnóti Szakgimnázium és Kisfaludy Gimnázium kívül, a Siklósi Táncsics Gimnázium is részt vett, így összesen 512 diák képviselte a különböző iskolákat.

15 tárgyból, 18 féle versenyen, 36 kategóriában vártuk a versenyezni vágyó diákokat.  Ebben a tanévben a legtöbben a rajzversenyre adták be a pályaművüket, összesen 98 darab, míg a fotópályázatunkra 51 darab pályamű érkezett. Igen népszerű volt az idén első alkalommal meghirdetett Ninja Warrior sportversenyünk, melyen 36 résztvevő képviselte magát. Szintén népszerűek voltak a magyar tantárgyhoz kapcsolódó versenyeink: nyelvtan, magyar szövegértés és az olvasottsági versenyünk is, összesen közel 100 résztvevővel. Az egyre kedveltebb informatika tantárgy versenyén 42 diák, de az általában nem népszerű matematika tárgyból is 48-an mérették meg magukat.

Minden évben EMLÉKSERLEGgel jutalmazunk egy-egy végzős tanulónkat, aki több éven keresztül, több tárgyból is sikeresen szerepelt, dobogós helyeket szerzett a Kisfaludy versenyeken. Az idei tanévben is vannak olyan végzős tanulóink, akik a gimnáziumi éveik során 18 díjat is szereztek a legkülönfélébb kategóriákban. A 2020-as tanévben így 2 végzős tanulót is Kisfaludy emlékserleggel jutalmaztunk:

RÁCZ ALEXANDRA 12.a, valamint RÓZSA CSONGOR ERNŐ 12.c osztályos tanulót.

 

Nagyon örülünk, hogy az intézmények elfogadták meghívásunkat, a diákok szép számmal jelentek meg a meghirdetett versenyeken.

Köszönjük a tanulók és a felkészítő tanárok munkáját.

Gratulálunk a helyezetteknek! Találkozzunk a következő évben is a Kisfaludy-napokon!

 Viszontlátásra 2021 februárjában!

 

EREDMÉNYEK


Vissza