Kisfaludy napok 2019 eredmények

2019-03-01 09:00:55

A Kisfaludy Napok versenysorozatán a 2018/2019-es tanévben 9 általános iskola, valamint Mohács város két középiskoláján kívül - Radnóti és Kisfaludy - idén a Siklósi Táncsics Gimnázium is képviselte magát, így 630 diák vett részt a versenysorozaton.

Összesen 15 tárgyból, 17 féle versenyen, 43 kategóriában vártuk a versenyezni vágyó diákokat. Ebben a tanévben a legtöbben a rajzversenyre adták be a pályaművüket. Igen népszerűek voltak nyelvi versenyeink, melyeken több mint 160 résztvevő képviselte magát. Szintén népszerű volt a magyar nyelvtan, magyar szövegértés és az olvasottsági verseny is, összesen közel 100 résztvevővel, de az általában nem népszerű matematika tárgyból is 59-en mérették meg magukat.

Minden évben emlékserleggel jutalmazunk egy-egy végzős tanulónkat, aki több éven keresztül, több tárgyból is sikeresen szerepelt, dobogós helyeket szerzett a Kisfaludy versenyeken. Az idei tanévben is vannak olyan végzős tanulóink, akik a gimnáziumi éveik során 17-18 díjat is szereztek a legkülönfélébb kategóriákban. A 2019-es tanévben így 2 végzős tanulót is Kisfaludy emlékserleggel jutalmaztunk:

Baumgärtner Margaréta 12.d, valamint Ficsor Noémi 12.c osztályos tanulót.

Nagyon örülünk, hogy az intézmények elfogadták meghívásunkat, a diákok szép számmal jelentek meg a meghirdetett versenyeken.

Köszönjük a tanulók és a felkészítő tanárok munkáját.

Gratulálunk a helyezetteknek, és találkozzunk a következő évben is a Kisfaludy-napokon. Viszontlátásra 2020 februárjában!

Eredmények

 


Vissza